donderdag 5 juli 2012

Terug van weggeweest met een fleurig gehaakte sprei!

Weer een berichtje uit een zonnige zuiden van ons land! Ben heel druk bezig geweest met mijn scriptie en alles eromheen, nu alleen de laatste loodjes nog want ik mag eind augustus afstuderen!
Kan niet wachten om het Universiteitshoofdstuk te sluiten en op zoek te gaan naar een leuke baan.
Want studeren met drie kleine kindjes, is best wel heftig!
Ondertussen ben ik natuurlijk ook nog lekker creatief bezig geweest, dat is echt een fijne uitlaatklep!
Ik heb het haakvirus flink te pakken en heb verschillende projectjes lopen, mijn hoofd zit zo vol ideeen dat ik overal aan begin maar nooit echt iets afmaak. Komt dat jullie bekend voor? of ben ik de enige met dat probleem? Twee maandjes ben ik ermee bezig geweest een sprei voor op het peuterbedje van onze kleinste boy maar ik ben erg blij met het eindresultaat!


Lapje voor lapje het zijn er in totaal 77 wat een werk maar het afhechten vond ik het vervelendste klusje.


Dit is het dan, allerlei verschillende kleurtjes. Hoe ik hem aan elkaar heb gehaakt vind je hier. Vervolgens heb ik er nog 1 rand creme omheen gehaakt, 1 rand kakikleurig en ik heb hem afgewerkt met een appeltjesgroene schulprand. Leuk is hij geworden hè?
De kleine man is er ook erg blij mee!

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kleed, leuk zoveel kleurtjes bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is mooi geworden, zeg!!!
  Wat betreft het aan elkaar zetten vraag ik me altijd af in welke volgorde je dat doet. Je begint met allemaal losse vierkanten, maak je er eerst een lange strook van, door steeds losse stukjes vast te zetten, en zet je daarna die stroken aan elkaar vast? Of kan het ook anders?

  Succes met de laatste afstudeerloodjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Peppi dank je! Ben er zelf ook heel blij mee. met betrekking tot het aan elkaar maken heb ik eerst allemaal losse vierkantjes gehaakt. Vervolgens heb ik telkens twee vierkantjes aan elkaar gehaakt in de breedte zoals lucy van attic24. Uiteindelijk hoef je dan alleen nog maar de lengte te haken dus geen honderduizend kortje stukjes die je telkens af moet hechten. Ik hoop dat je er zo een beetje uitkomt.

   groetjes Charlie

   Verwijderen